Home
Despre noi
Adauga si tu
Publicitate
 
HOME
Bancuri (1621)
Caricaturi & Poze
Carti (7)
Carcoteli (2)
Citate (106)
Culmi (147)
Debut (4)
Dictionar hazliu (1)
Din presa (61)
Etc. (30)
Farse (1)
Femei & Barbati (33)
Filme (8)
Ghicitori (58)
Greseli intentionate
Haz de necaz (6)
Idei trasnite (0)
Internet & Chat (3)
Intamplari personale
Links
Minciuni gogonate
Murphy (120)
Perle (258)
Parodii (0)
Poante (75)
Poezii hazlii (11)
Povestiri hazlii (0)
Proverbe cu umor
Publicitate (11)
Sfaturi hazlii (2)
Siretlicuri (0)
Teste hazlii (3)
Umor politic (59)
Umor social (10)
VIP-uri (17)
 
Un plus de Inteligenta
 
 
 
La scoala, in armata, la serviciu sau aiurea avem parte de faze si intamplari hazlii... » ADAUGA SI TU !
 
Her Tudi von Parvu

In anul intai de facultate, stateam in camin in camera cu un anume Tudi. Titlul de mai sus este porecla sa auto-proclamata.Intr-o zi imi cere cheia de la camera (aveam una singura amandoi), pe motiv ca avea o treaba urgenta in camin, eu fiind inca la scoala. Cunoscandu-i caracterul cel putin aiurit, l-am rugat sa-mi lase cheia ori la administratie, ori la altcineva din camin, caz in care sa-mi lase si un bilet in usa in care sa scrie la ce camera lasase cheia. Cand am ajuns in camin am constatat ca obiectul cu pricina era la administratie incredintat inspre buna pastrare. Mare mi-a fost mirarea sa vad ca incuiase camera(v-am spus, era aiurit). Dupa ce DESCHID usa observ pe masa, pus cu grija intr-un colt si pe de-asupra si semnat un bilet: "CHEIA E LA ADMINISTRATIE".

Adaugat de qUIXOTIO (21 ani) - CRAIOVA - 13.09.2004
 
Un cersetor dragut

Intr-o seara am rugat un prieten care lucreaza la o firma de taxiuri sa ma duca pana intr-un loc anume sa ma intalnesc cu cineva. Cum am coborat din taxi am fost acostat de un balaur de vreo 10 ani care imi cere bani. I-am spus ca nu am si atunci s-a oferit sa imi dea el.
Dragut tipul, nu??


Adaugat de TheMASK (21 ani) - focsani - 15.06.2004
 
La strand!

Intr-un weekend am mers cu mai multi prieteni la strand. Am facut baie si am inotat cateva ore bune, dupa care ne-am pus la soare linistiti. Am adormit cu fata la soare si dupa un anumit timp am fost trezit de o baba care urla indignata la mine. Ideea e ca am avut un vis erotic probabil, care s-a soldat cu o erectie de toata frumusetea. Slipul fiind mulat si destul de mic a fost suficient ca un amic sa-l ridice putin si mie mi-a iesit "bogatia" de jumatate afara. Va puteti imagina cata lume m-a vazut si ce rusine mi-a fost cand mi-am dat seama de ce ma facea baba nesimtit si in toate felurile posibile. Nu stiu cum am iesit din strand, dar stiu ca am suferit destul de mult dupa aia. Soarele ma arsese destul de tare in zona aceea sensibila. Intr-un final mi-am iertat amicii, dar nu voi uita niciodata ce mi-au facut.

Adaugat de Swimmer (25 ani) - Cluj - 28.05.2004
 
Puiu meu!

Trebuia sa merg sa ma intalnesc cu prietena mea, dar a aparut o problema de moment si nu ma puteam duce la intalnire. Am pus urgent mana pe telefon si i-am scris urgent un sms, care suna asa: "Puiu' meu drag si scump. Oricat de dor mi-ar fi de tine si oricat te-as iubi nu pot ajunge. Promit ca o sa ma revanseez si o sa-ti ofer orgasme de zile mari. Al tau iubit".
Toat bune si frumoase, doar ca la 10 minute ma suna un bun amic casatorit. Din greseala i-am trmis lui sms-ul si l-a citit nevasta-sa. Imaginati-va cat de greu a fost sa o convingem ca a fost doar o greseala.


Adaugat de just_me (21 ani) - Oradea - 18.05.2004
 
Orgasm

Tatal meu e un tip super de treaba si super afemeiat. Cu toate ca umbla toata ziua dupa fuste ma inteleg bine cu el.
Ideea e ca intr-o seara la o discoteca am agatat o tipa. Era ceva mai invarsta ca mine, dar asta nu e o problema. Era experimentata, ma gandam eu. Mergem la mine acasa, ramane peste noapte la mine. Totul a decurs super misto, pana a doua zi dimineata cand ne-am trezit si mi-a vazut o poza cu mine si cu parintii mei pe birou. Era socata!!! Evident ca fusese si cu tatal meu. De atunci obisnuiesc sa le intreb pe toate daca il cunosc pe tata!!!
Baieti cu tati afemeiati, mare grija pe cine bagati in pat!!!


Adaugat de just_me (21 ani) - Oradea - 18.05.2004
 
Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
 
La scoala, in armata, la serviciu sau aiurea avem parte de faze si intamplari hazlii... » ADAUGA SI TU !
 


 


Copyright 2001-2003 by Paulin Andrei. All Rights Reserved.